Zeilbootverzekering

Uw zeilboot verzekeren? Kies dan voor een zeilbootverzekering van TVM! Bel voor meer informatie of bereken direct uw premie. 0528 29 27 50

Bereken hier online uw premie

Zeilbootverzekering

Bij TVM bieden we niet alleen goede verzekeringen voor de binnenvaart, ook in de pleziervaart zijn wij een specialist. Wanneer u kiest voor een zeilbootverzekering van TVM, kunt u rekenen op een uitgebreide dekking tegen een scherpe vaste premie, daar staan we voor. En mocht u toch schade krijgen? Dan zorgen we voor een snelle en vakkundige schadeafhandeling waarbij schadecijfers geen invloed hebben op uw premie. Zo houden we het plezier in pleziervaart.

Wat mag u verwachten van onze zeilbootverzekering?

De zeilbootverzekering heeft een uitgebreide en complete dekking. En deze is niet alleen op het water geldig, maar ook tijdens de winterberging, transport over de weg, droogzetting of tewaterlating en reparatie.

Schade aan eigen vaartuig

Met een zeilbootverzekering is uw vaartuig met motor, inboedel, navigatieapparatuur en overige toebehoren verzekerd tegen de gevaren van de vaart, zoals aanvaring en gronding. Daarnaast bent u met een TVM zeilbootverzekering ook verzekerd tegen schade door 'van buiten komende onheilen'  zoals storm, bliksem, vandalisme, brand, ontploffing en diefstal. Zelfs de gevolgen van eigen gebrek vallen binnen deze verzekering.

Aansprakelijkheid

Ook schade toegebracht aan derden valt onder de zeilbootverzekering met een WA-dekking tot €5.000.000,-  per schadegebeurtenis. Bij schade aan personen of zaken of bij milieuverontreiniging kunt u hier aanspraak op maken.

Kosten

Soms moeten bij een (dreigende) schade kosten worden gemaakt, zoals hulplonen, reddings- en bergingskosten, lichtings- en opruimingskosten. Deze kosten zijn allemaal gedekt!

Vaartuigenhulpverzekering

De vaartuigenhulpverzekering is een uitbreiding op de zeilbootverzekering. Deze dekt onder andere:

  • repatriëring van het vaartuig na schade
  • vervangende schipper/bestuurder in geval van ziekte of ongeval
  • toezending van onderdelen

De vaartuigenhulpverzekering is helemaal gratis bij uw zeilbootverzekering!

De voordelen van onze zeilbootverzekering op een rij
  • hoge korting bij een vrijwillig eigen risico
  • gunstige no-claimregeling met bonusbescherming
  • gratis Vaartuigenhulpverzekering
  • keuze uit verschillende ruime vaargebieden

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.