Vaartuigenhulp-verzekering

Bij pech onderweg kunt u een beroep doen op de Vaartuigenhulpverzekering. 0528 29 27 50

Vaartuigenhulpverzekering

Stel u bent onderweg met uw boot, de motor wil plotseling niet meer starten en is ook niet meer te repareren.... U wilt dan graag geholpen worden!
Of u bent op vakantie in Frankrijk, breekt een been en kunt niet verder varen. Het is dan prettig dat uw vaartuig weer naar zijn ligplaats in Nederland terug komt, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen dat uw vaartuig niet onbeheerd blijft liggen, maar veilig terug komt.

In zulke gevallen is het handig om een vaartuigenhulpverzekering te hebben. Deze verzekering zorgt ervoor dat u in geval van een calamiteit direct geholpen wordt.
Deze verzekering bieden wij u gratis aan bij de bootverzekering van TVM verzekeringen. Er zijn voor u dus geen kosten aan verbonden, maar u bent toch goed verzekerd!

In geval van nood kunt u ons alarmnummer +31 (0)528 29 27 77 bellen (dag en nacht bereikbaar)  en u wordt direct geholpen.

Wat is er verzekerd onder de vaartuigenhulpverzekering?
  • uitvallen van het vaartuig
  • uitvallen van het vervoermiddel of de boottrailer
  • uitvallen van de schipper/bestuurder

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.