Sloepverzekering

Sloep verzekeren? Wij bieden een sloepverzekering met een uitstekende dekking. Wilt u een premievoorstel? Neem dan contact met ons op. 0528 29 27 50

Bereken hier online uw premie

Sloepverzekering

Wie droomt er niet van een sloep om vrije tijd op het water in door te brengen? Sloepen zijn al jaren enorm populair en vormen een belangrijk onderdeel van de pleziervaart. Helaas zijn ze ook vaak een makkelijke prooi. Een goede sloepverzekering is daarom een must. Laat uw sloep verzekeren bij TVM, dat geeft rust!

Sloepenverzekering: de voordelen

De sloepenverzekering is speciaal ontwikkeld voor open motorsloepen en motorvletten. Gebaseerd op de bootverzekering, die zich al vaak in de praktijk heeft bewezen. De sloepverzekering verzekert u van een snelle schadeafhandeling en hierbij is er geen verplichting tot het afnemen van het vaartuig-volgsysteem. Met een uitgebreide dekking tegen een scherpe premie weet u dat u zorgeloos en veilig het water op kunt gaan.

Bereken nu online uw premie

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaart Bootverzekering

Alle voordelen van de sloepenverzekering op een rij:
  • meteen 30% no-claimkorting bij aanvang van de verzekering, ongeacht elders opgebouwde schadevrije jaren
  • gunstige no-claimregeling met no-claimbescherming na 1 jaar schadevrij varen
  • inboedel gratis meeverzekerd tot €750,-
  • royaal vaargebied: alle binnenwateren van Nederland, inclusief IJsselmeer en Waddenzee
  • gratis Vaartuigenhulpdekking

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.