Inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt de schade aan de inboedel aan boord. Wilt u een voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op. 0528 29 27 50

Inboedelverzekering

Aan boord van een vaartuig bevindt zich, afhankelijk van de afmetingen van het vaartuig, een bepaalde waarde aan inboedel, zeker als er veel gebruik gemaakt wordt van het vaartuig. In dat geval is het raadzaam om een aparte inboedelverzekering af te sluiten. Voor kleinere vaartuigen die af en toe worden gebruikt  en met weinig inboedel aan boord, is de standaard inboedeldekking op een pleziervaartuigenverzekering meestal voldoende.

Inboedel: wat is er gedekt?

Omdat het bij schade makkelijker is om de verzekering van het vaartuig en de inboedel bij dezelfde verzekeraar onder gebracht te hebben, bieden wij de mogelijkheid om uw inboedel apart te verzekeren.

Onder de inboedel vallen alle roerende zaken die zich aan boord bevinden. Sieraden zijn meeverzekerd tot een waarde van € 1.250,=. Bijvoorbeeld bij stranding, zinken en aanvaring van het vaartuig is de inboedel verzekerd.

Bij schade heeft u een eigen risico van maar € 50,= per schadegebeurtenis.
Deze verzekering kunnen wij u aanbieden voor een zeer lage premie met gunstige voorwaarden.

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaart Bootverzekering

De voordelen van onze inboedelverzekering:
  • zeer ruime dekking
  • laag eigen risico

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.