Bootverzekering

Zorgeloos genieten met onze Bootverzekering. Bel voor meer informatie: 0528 29 27 50

Bereken hier online uw premie

Bootverzekering

Een goede bootverzekering voor uw pleziervaartuig vinden wij als scheepsverzekeraar net zo belangrijk als andere scheepsverzekeringen. Ook daarin durven wij ons specialist te noemen. Het verzekeren van pleziervaartuigen zonder onnodige franje tegen een scherpe vaste premie met uitgebreide dekking, daar staan wij voor. Dus waarom zou u een bootverzekering vergelijken? Laat uw boot verzekeren bij TVM! En hebt u onverhoopt toch schade? Dan kunt u rekenen op snelle en vakkundige schadeafhandeling waarbij schadecijfers geen invloed hebben op uw premie. Varen moet natuurlijk wel plezierig blijven.

Wat verzekert en hoeveel dekt de bootverzekering?

De bootverzekering heeft een uitgebreide en complete dekking, niet alleen op het water, maar ook tijdens de winterberging, reparatie etc. U kunt natuurlijk niet altijd een oogje in het zeil houden.

Schade aan eigen vaartuig

Met een bootverzekering is uw vaartuig met motor, inboedel, navigatieapparatuur en overige toebehoren verzekerd tegen de gevaren van de vaart, zoals aanvaring en gronding. Daarnaast bent u met een TVM bootverzekering ook verzekerd tegen schade door 'van buiten komende onheilen'  zoals storm, bliksem, vandalisme, brand, ontploffing en diefstal. Zelfs de gevolgen van eigen gebrek vallen binnen deze verzekering. De verzekering is niet alleen geldig op het water, de complete dekking geldt ook tijdens de winterberging, transport over de weg, droogzetting of tewaterlating en reparatie.

Aansprakelijkheid

Ook schade toegebracht aan derden valt onder de bootverzekering met een WA-dekking tot €5.000.000,-  per schadegebeurtenis. Bij schade aan personen of zaken of bij milieuverontreiniging kunt u hier aanspraak op maken.

Kosten

Soms moeten bij een (dreigende) schade kosten worden gemaakt, zoals hulplonen, reddings- en bergingskosten, lichtings- en opruimingskosten. Deze kosten zijn allemaal gedekt!

Vaartuigenhulpverzekering

De vaartuigenhulpverzekering is een uitbreiding op de bootverzekering. Deze dekt onder andere:

  • repatriëring van het vaartuig na schade
  • vervangende schipper/bestuurder in geval van ziekte of ongeval
  • toezending van onderdelen

De vaartuigenhulpverzekering is helemaal gratis bij uw bootverzekering. Laat dus snel uw boot verzekeren bij TVM!

Bereken nu online uw premie

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaart Bootverzekering

De voordelen van onze bootverzekering op een rij
  • hoge korting bij een vrijwillig eigen risico
  • gunstige no-claimregeling met bonusbescherming
  • gratis Vaartuigenhulpdekking
  • keuze uit verschillende ruime vaargebieden

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.