Aan- en verbouw verzekering

Bouwen of verbouwen is een ander risico dan varen.  Wilt u een voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.
0528 29 27 50

Aanbouw of verbouwverzekering

Of u nu zelf het gereedschap ter hand neemt of dit aan een ander overlaat, met de aanbouwverzekering dekt u de risico's tijdens de aanbouw of verbouw van een schip compleet af.

Van kiellegging tot stapelloop

De aanbouwverzekering kent een zeer uitgebreide dekking die vrijwel alle schadegebeurtenissen dekt die het schip in het water liggend of op het droge kunnen overkomen. Niet alleen het nog niet afgebouwde schip is verzekerd, ook de nog te gebruiken bouwmaterialen vallen onder de dekking. Ook is het risico van transport gedekt net als de tewaterlating. Het risico van de proefvaart is verzekerd volgens de condities van de TVM bootverzekering.

De aanbouwverzekering eindigt na het opleveren van de aan- of verbouw van het vaartuig en wordt omgezet in een bootverzekering, sloepenverzekering of woonschepenverzekering.

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaart Bootverzekering

Wat zijn de voordelen van de Aanbouwverzekering:
  • ook de nog niet gebruikte bouwmaterialen zijn meeverzekerd
  • de proefvaart is ook gedekt
  • transport en in en uit het water takelen is verzekerd

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.