Veelgestelde vragen

Als u bij ons of bij een andere maatschappij no-claimkorting heeft opgebouwd, dan nemen wij bij een nieuwe of tweede verzekering deze no-claim korting over tot ons maximum van 30%.

Alleen schademeldingen, waarvoor door ons een schadebetaling wordt gedaan, zijn van invloed op uw no-claim korting. Als u een schade heeft gemeld en er komt toch geen claim, dan is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk bij ons meldt. Het kan anders voorkomen dat u bij de eerstkomende prolongatie gekort wordt op uw no-claim korting, omdat wij er van uitgaan dat er wel een schadebetaling volgt.
Het is dus ook in uw belang ons zo snel mogelijk te laten weten wat er met uw schademelding gaat gebeuren.

Het is mogelijk om de jaarpremie in termijnen te betalen. Het liefst spreken wij dat vóór het begin van een nieuw verzekeringsjaar met u af. Betaling kan per jaar, per halfjaar of per kwartaal. Maandbetaling is ook mogelijk, maar dat kan alleen als u ons machtigt voor automatische incasso. Als u al een jaarnota heeft gekregen en u wilt toch in termijnen betalen, neemt u dan even contact met ons op. We zoeken dan samen een oplossing.

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.