Schade pleziervaart

Heeft u schade of heeft u schade toegebracht aan een ander vaartuig, neem dan contact op met ons.

0528 29 27 50

Schadeafhandeling

Het kan de beste schipper overkomen: een ongeluk zit in een klein hoekje. Als het onverhoopt fout gaat, kunt u maar beter goed verzekerd zijn. Of dit zo is, blijkt vaak pas als u een schade heeft. Polisvoorwaarden kunnen op papier nog zo goed lijken, u heeft er in de praktijk alleen iets aan wanneer uw verzekeraar snel en vakkundig handelt in geval van schade. Snelheid en vakkundigheid, dat is precies wat u van TVM mag verwachten.
 

Elk schadegeval is anders

"Even" een schade afhandelen is er bij ons niet bij. Ieder schadegeval is anders. Daarom vereist iedere schade een eigen aanpak. Kennis van zaken en betrokkenheid van de schadebehandelaar is van groot belang. Dit is één van de grote voordelen van een in schepen gespecialiseerde verzekeraar ten opzichte van een verzekeraar die het verzekeren van pleziervaartuigen er bij doet.
 

Hoe gaat de afhandeling van mijn schade?

Een vakkundige schadebehandeling begint bij uzelf als schipper. Zodra zich een schadegeval voordoet, neemt u alle maatregelen die in u kunt nemen om verdere schade te voorkomen. Daarna meldt u de schade bij ons. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. In overleg met u bepalen de mensen van ons schadeteam wat er verder moet gebeuren. Als het nodig is, zijn onze schade-experts snel ter plaatse om u met raad en daad bij te staan en de schade op te nemen.

Nadat de schade is opgenomen, de oorzaak en de reparatiekosten zijn vastgesteld, brengt de expert rapport uit aan de schadebehandelaar. De schadebehandelaar bericht u dan over de verdere afwikkeling van de schade.

Onze aanpak is er op gericht om het oponthoud en ongemak voor u zo veel mogelijk te beperken, zodat u weer snel kunt genieten van uw hobby. Want daar was het tenslotte om begonnen, nietwaar?

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.