Diefstalbeveiliging

Geef het dievengilde geen kans

De populariteit van de watersport neemt nog steeds toe. Echter niet alleen de populariteit van de watersport neemt toe, maar er is helaas ook een toename van de criminaliteit en vandalisme binnen de watersport. Al jaren is dit een toenemende zorg van de watersporter en de verzekeraars, immers door dit soort schaden neemt de schadelast toe en op termijn kan dit gevolgen hebben voor de premie.

Veel verzekeraars verwachten tegenwoordig dan ook dat u preventiemaatregelen neemt tegen diefstal van uw boot, trailer of buitenboordmotor. Een eerste stap voor preventie is u te laten informeren door een leverancier van jachtbeveiligingen.

Op de website www.watersportbeveiliging.com vindt u de juiste beveiligingsproducten. Ook kunt u uw vraag over de beveiliging van uw vaartuig hier kwijt. TVM verzekeringen is een van de verzekeringsmaatschappijen die een overeenkomst hebben met dit bedrijf, waardoor onze verzekerden 10% korting krijgen op  artikelen die gekocht worden bij dit bedrijf.

Kijk hiervoor op de website of mail naar Multimill/SBS tel. 088-9900108

Voor meer informatie

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.