Pleziervaartuigenverzekering

Met een pleziervaartuigenverzekering van TVM kunt u met een veilig gevoel het water op. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.
0528 29 27 50

Als verzekeraar van pleziervaartuigen is TVM verzekeringen een begrip onder watersporters. Een pleziervaartuigverzekering vergelijken is dan ook niet nodig. Bij ons vindt u een pleziervaartuigenverzekering met een complete dekking tegen een scherpe premie. Logisch, want wij zijn zelf gepassioneerde watersportliefhebbers en hebben onze ervaring daarmee verwerkt in onze verzekeringen en service. Daarom is uw vaartuig bij ons in goede handen. Als watersporter kunt u altijd en overal rekenen op de deskundigheid van TVM verzekeringen, de échte scheepsverzekeraar.

Welke pleziervaartuigenverzekeringen bieden wij?

De voordelen van onze bootverzekering op een rij
  • hoge korting bij een vrijwillig eigen risico
  • gunstige no-claimregeling met bonusbescherming
  • gratis Vaartuigenhulpdekking
  • keuze uit verschillende ruime vaargebieden
Meer over de Bootverzekering

Bootverzekering

De bootverzekering heeft een uitgebreide en complete dekking, niet alleen wanneer u met uw vaartuig een pleziervaart maakt, maar ook tijdens de winterberging, reparatie etc. U kunt natuurlijk niet altijd een oogje in het zeil houden.

Meer over de Bootverzekering Bekijk de voordelen +
Onze woonschepenverzekering:
  • speciaal voor wonen op het water
  • voor een ruime dekking
  • ook van kracht tijdens transport
  • gedurende de periode op de werf ook van kracht
Meer over de Woonbootverzekering

Woonbootverzekering

Voor liefhebbers van wonen op het water is er onze woonbootverzekering. Of het nu gaat om een nieuwgebouwde watervilla (woonark) of voormalige beroepsvaartuigen die tot woonboot zijn omgebouwd, laat uw woonboot verzekeren en u bent verzekerd van een uitstekende dekking.

Meer over de Woonbootverzekering Bekijk de voordelen +

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.