TVM verzekeringen trotse sponsor KWS

Met ingang van mei 2018 is TVM verzekeringen trotse sponsor van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek.

woensdag 25 juli 2018

“En daar zijn we zeer content mee,” aldus Hendrik de Jonge, directeur afdeling Scheepvaart bij TVM verzekeringen. “TVM is een coöperatie; we werken voor onze leden en klanten in transport, logistiek, binnenvaart én de pleziervaart.”

Waarom sponsor van de KWS?

“TVM is van oorsprong (opgericht in 1962) vooral bekend als verzekeraar van wegtransport. Al een aantal jaren zijn we ook dé specialist als het gaat om het verzekeren van binnenvaartschepen en pleziervaart. Met het sponsorschap van de KWS kunnen we TVM aan een zeer actieve vereniging verbinden en daarbij als TVM ook meer zichtbaarheid realiseren. Veel van onze klanten zijn actieve watersporters, of het nu met een motorboot is, of een zeilboot waarmee recreatief wordt gezeild of aan wedstrijden wordt meegedaan. Deze samenwerking biedt verder mooie mogelijkheden om onze klanten in de watersportomgeving van bijvoorbeeld de Sneekweek te treffen.

In de samenwerking met de KWS kunnen we elkaar ook verder versterken. Bijvoorbeeld als het gaat om de jeugd enthousiast te maken voor de zeilsport, en aandacht met elkaar te hebben voor veiligheid op het water. Kortom, het wordt een mooie zomer, op het water én op het Starteiland, of een van de andere wedstrijdlocaties waar de KWS actief ”, aldus Hendrik de Jonge.

De officiële ondertekening van het sponsorcontract vond plaats op 23 juni jl. op het Starteiland.

Meer weten over TVM verzekeringen? Kijk op tvm.nl/scheepvaart.

Op de foto van links naar rechts:
Hendrik de Jonge (TVM verzekeringen), Karst Doevendans (voorzitter KWS) en Trynke Schuurmans (KWS) ondertekenen de sponsorovereenkomst
Foto: Gerlof van der Werf

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.