Motorbootverzekering

In uw vrije tijd wilt u zoveel mogelijk genieten van uw motorboot. Laat daarom uw motorboot verzekeren bij TVM. Wij bieden een motorbootverzekering met een complete dekking en gunstige premie! 0528 29 27 50

Bereken hier online uw premie

Bij TVM verzekeringen hebben we naast binnenvaartverzekeringen veel ervaring opgebouwd met pleziervaartverzekeringen. Dus ook voor een motorbootverzekering bent u bij ons aan het juiste adres. En ook al is onze dekking zeer uitgebreid, de premie is zeer scherp te noemen. En hebt u onverhoopt schade? Dan kunt u bij ons rekenen op een snelle en vakkundige afhandeling.

Dekking van de motorbootverzekering

Als specialist op het gebied van pleziervaartverzekeringen bieden wij een motorbootverzekering met een complete en uitgebreide dekking. De verzekering geldt niet alleen op het water, maar ook tijdens de winterberging, transport over de weg, droogzetting of tewaterlating en reparatie is uw vaartuig gewoon verzekerd.

Schade aan eigen vaartuig

Met een motorbootverzekering is uw vaartuig met motor, inboedel, navigatieapparatuur en overige toebehoren verzekerd tegen de gevaren van de vaart, zoals aanvaring en gronding. Daarnaast bent u met onze verzekering ook verzekerd tegen schade door 'van buiten komende onheilen'  zoals storm, bliksem, vandalisme, brand, ontploffing en diefstal. Zelfs de gevolgen van eigen gebrek vallen binnen deze verzekering.

Aansprakelijkheid

Ook schade toegebracht aan derden valt onder de motorbootverzekering met een WA-dekking tot €5.000.000,-  per schadegebeurtenis. Bij schade aan personen of zaken of bij milieuverontreiniging kunt u hier aanspraak op maken.

Kosten

Soms moeten bij een (dreigende) schade kosten worden gemaakt, zoals hulplonen, reddings- en bergingskosten, lichtings- en opruimingskosten. Deze kosten zijn allemaal gedekt!

Vaartuigenhulpverzekering

De vaartuigenhulpverzekering is een uitbreiding op de motorbootverzekering. Deze dekt onder andere:

  • repatriëring van het vaartuig na schade
  • vervangende schipper/bestuurder in geval van ziekte of ongeval
  • toezending van onderdelen

De vaartuigenhulpverzekering is helemaal gratis bij uw verzekering!

De voordelen van onze motorbootverzekering op een rij
  • hoge korting bij een vrijwillig eigen risico
  • gunstige no-claimregeling met bonusbescherming
  • gratis Vaartuigenhulpverzekering
  • keuze uit verschillende ruime vaargebieden

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.