Jachtverzekering

Op het water wilt u onbezorgd genieten van uw jacht. Laat daarom uw jacht verzekeren bij TVM. Wij bieden een jachtverzekering met een gunstige premie maar een complete dekking! 0528 29 27 50

Bereken hier online uw premie

TVM scheepsverzekeringen heeft veel ervaring met het verzekeren van de pleziervaart. Wanneer u een jachtverzekering zoekt, dan helpen wij u graag verder! Onze verzekering kent een uitgebreide dekking, maar ook een scherpe prijs. En krijgt u te maken met schade? Dan is het goed om te weten dat wij een snelle en vakkundige afhandeling bieden.

Dekking van de jachtverzekering

Als specialist op het gebied van pleziervaartverzekeringen bieden wij een jachtverzekering met een complete en uitgebreide dekking. Deze verzekering beperkt zich niet tot het water alleen, ook bij de winterberging, transport over de weg, droogzetting of tewaterlating en reparatie is uw vaartuig gewoon verzekerd.

Schade aan eigen vaartuig

Met een jachtverzekering is uw vaartuig met motor, inboedel, navigatieapparatuur en overige toebehoren verzekerd tegen de gevaren van de vaart, zoals aanvaring en gronding. Daarnaast bent u met onze verzekering ook verzekerd tegen schade door 'van buiten komende onheilen'  zoals storm, bliksem, vandalisme, brand, ontploffing en diefstal. Zelfs de gevolgen van eigen gebrek vallen binnen deze verzekering.

Aansprakelijkheid

Ook schade toegebracht aan derden valt onder de jachtverzekering met een WA-dekking tot €5.000.000,-  per schadegebeurtenis. Bij schade aan personen of zaken of bij milieuverontreiniging kunt u hier aanspraak op maken.

Kosten

Soms moeten bij een (dreigende) schade kosten worden gemaakt, zoals hulplonen, reddings- en bergingskosten, lichtings- en opruimingskosten. Deze kosten zijn allemaal gedekt!

Vaartuigenhulpverzekering

De vaartuigenhulpverzekering is een uitbreiding op de jachtverzekering. Deze dekt onder andere:

  • repatriëring van het vaartuig na schade
  • vervangende schipper/bestuurder in geval van ziekte of ongeval
  • toezending van onderdelen

De vaartuigenhulpverzekering is helemaal gratis bij uw verzekering!

De voordelen van onze jachtverzekering op een rij
  • hoge korting bij een vrijwillig eigen risico
  • gunstige no-claimregeling met bonusbescherming
  • gratis Vaartuigenhulpverzekering
  • keuze uit verschillende ruime vaargebieden

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.