Rechtsbijstandverzekering

Advies of bijstand nodig bij een juridisch geschil? De rechtsbijstandverzekering geeft hiervoor dekking. Wilt u een voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op. 0528 29 27 50

TVM Rechtsbijstandverzekering

Deze verzekering verleent rechtsbijstand in geval van een juridisch geschil over bijvoorbeeld vrachtafrekeningen, overeenkomsten voor aan-/verkoop of motorinbouw en strafrechtelijke vervolging voor scheepvaartovertredingen.

De TVM binnenvaart rechtsbijstandverzekering heeft betrekking op zaken die met de bedrijfsuitoefening met uw schip te maken hebben. Wij kunnen ook een rechtsbijstandverzekering voor u persoonlijk verzorgen.

Voorbeeld:

De motorleverancier komt de afspraken van de koopovereenkomst niet na en u komt er onderling niet uit. De rechtsbijstandverzekering betaalt uw kosten voor juridische bijstand.
 

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.