Bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, onmisbaar voor een onderneming. Wilt u ook een voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op. 0528 29 27 50

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade die u aan anderen toebrengt en waarvoor u wettelijk aansprakelijk bent. De schade moet dan wel veroorzaakt zijn door activiteiten, die samenhangen met de exploitatie van uw (bedrijfs)vaartuig.
Ook uw aansprakelijkheid als werkgever is onder deze verzekering gedekt.

De AVB is via TVM intermediair ondergebracht bij hierin gespecialiseerde verzekeraars.

Voorbeeld 1:

U zit bij uw bevrachter en gooit per ongeluk een kop koffie over zijn laptop. De reparatie- of vervangingskosten van de laptop komen voor rekening van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Voorbeeld 2:

U ligt in de winter in een haven naast andere schepen en u heeft uw gangboord onvoldoende ijsvrij gemaakt. Iemand moet over uw schip naar een collega-schipper en glijdt uit. De kosten van eventueel letsel komen voor rekening van uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

 

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.