Aanbouwverzekering

Tijdens de aan- of verbouw van uw schip goed verzekerd zijn? Neem dan contact met ons op. 0528 29 27 50

Aanbouwverzekering

Als u een schip laat (af)bouwen of uw schip laat verbouwen, is het belangrijk om de hiermee gemoeide risico's goed verzekerd te hebben. Wij kunnen hiervoor een aanbouwverzekering aanbieden. Bij de verbouwing betrokken partijen (bouwwerf, machinefabriek, eventuele onderaannemers) kunnen als medeverzekerden in de polis opgenomen worden zodat er bij schade geen discussie hoeft ontstaan over wie er verantwoordelijk is voor het ontstaan van de schade.
Materialen en onderdelen die voor het schip bestemd zijn, zijn al verzekerd tijdens fabricage en transport naar het schip, dus al voor ze aan of op het schip zijn aangebracht.

Voorbeeld:

U laat een nieuwe stuurhut plaatsen op uw schip. Tijdens laswerkzaamheden ontstaat brand, waardoor de nieuwe stuurhut zwaar beschadigd raakt. De materiële schade komt voor rekening van de aanbouwverzekering.

Voorwaarden aanbouwverzekering

Een aanbouwverzekering wordt via TVM intermediair ondergebracht bij hierin gespecialiseerde verzekeraars. De polisvoorwaarden kunnen per geval verschillen, waardoor wij hier geen algemene voorwaarden voor de aanbouwverzekering kunnen opnemen.
Bij een offerte voor een aanbouwverzekering ontvangt u de van toepassing zijnde voorwaarden.

 

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.