Binnenvaart verzekering

Onze binnenvaartverzekering is voor u op maat gemaakt. Wilt u ook een voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op. (0528) 29 27 50

 

De mensen die onze manier van verzekeren van binnenvaartschepen bepalen, zijn nog steeds de binnenvaartschippers. Een binnenvaartverzekering vereist nu eenmaal specialistische kennis. En die haal je niet uit boekjes, maar uit de praktijk. Uw praktijk!

Inboedelverzekering

Deze verzekering dekt schade aan huishoudelijke inboedel en persoonlijke bezittingen aan boord. De inboedel van de eigenaar van het schip en zijn gezin is verzekerd, maar eventueel ook de inboedel van personeel aan boord.

Meer over de Inboedelverzekering

Lastverzekering auto

Bij een 'all risks'-autoverzekering van TVM is het risico van schade tijdens aan of van boord takelen meeverzekerd. Maar als u geen 'all risks'-dekking wilt of uw auto naar volle tevredenheid ergens anders verzekerd is?

Meer over de Lastverzekering auto

Tijdverliesverzekering

De tijdverliesverzekering dekt het verlies van inkomsten tijdens reparatie van een onder de cascoverzekering gedekte schade. Omdat er een eigen risico geldt van veertien dagen, komt de verzekering alleen tot uitkering bij een langere reparatieduur.

Meer over de Tijdverliesverzekering

TVM scheepsverzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.